Kimaradsz a saját életedből? – Miről szól az autonóm ciklus

Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy igazán ott, ahol lenned kellene? A gondolataid elkalandoznak, nem tudsz koncentrálni a feladatodra, a kihívásokra, vagy éppen a jelen pillanat örömeire. Rajzolás közben sokan átéltük, hogy nem kalandoznak el a gondolataink, elmerülünk a munkában. Ez még inkább érvényes az autonóm ciklusra, ahol különböző elemekkel kell kitöltened a fraktálhálód.

A jelenlét vonala tanfolyamunkban egy 12 könnyed rajzból álló autonóm ciklust készíthetsz el (3 diagnosztikai és 9 autonóm korrekciós rajz). Minden elem a rajzokban más-más hatásért felel: segít fejleszteni az érzelmi egyensúlyt, a problémamegoldó, koncentrációs és döntéshozó képességeket.

A tanfolyamunkon megtanulod az elemek jelentését, hogyan rajzold meg őket, és hogyan hatnak a mindennapi életedre. A tanfolyamnak nincs előfeltétele, bármikor csatlakozhatsz. Ha már részt vettél egy korábbi tanfolyamunkon, 30% kedvezménnyel vehetsz részt az órán.

Ha érdekel ez az új technika, és szeretnél többet megtudni róla, látogass el a tanfolyam oldalára, ahol megtalálod a módszer részleteit, az időpontokat, és a jelentkezési lehetőséget.